Trei pași spre câștiguri maxime la jocuri online

Amatorii de jocuri online au astăzi o mulțime de posibilități de a experimenta lumea fabuloasă a câștigurilor, indiferent că vorbim despre jocuri de tip slot sau jocuri de masă. Astfel, o repriză de jocuri slot îți poate aduce în conturi sume fabuloase, de ordinul milioanelor de lei sau de euro, în cazul în care te califici pentru unul din jackpoturile puse la dispoziție de cazinourile online. De asemenea, ai posibilitatea de a câștiga sume frumușele inclusiv la rundele obișnuite, în cazul în care joci pe o miză ceva mai mare. Nu în ultimul rând, dacă investirea de sume consistente nu face parte din strategia ta de joc, poți alege să nu dai chiar niciun ban pentru a intra pe un cazinou online, ci doar să beneficiezi de distracție și relaxare fără limite. Toate acestea sunt disponibile astăzi pe site-urile de jocuri online, ținând doar de tine să alegi până unde vei merge cu parierea.

Califică-te la jackpoturile simple

Principala tentație a cazinourilor și a site-urilor cu jocuri, este reprezentată de premiile de tip jackpot. Acestea au sume de invidiat, care pot ajunge la câteva sute de mii sau chiar milioane de lei. Ce tip de jackpot este însă mai avantajos pentru buzunarul nostru și ce condiții trebuie să îndeplinim pentru a le accesa? În primul rând, trebuie spus că un jackpot este un premiu special pus la dispoziție de un cazinou online, în scopul stimulării jucătorilor de a intra pe site și, mai ales, de a efectua pariuri . De multe ori însă, alergarea după premii și jackpoturi poate fi una păguboasă, în cazul în care nu cunoașteți regulile de acordare a acestora. Din acest punct de vedere, precizăm că bonusurile la jocuri online se împart în două mari categorii: jackpoturi simple și jackpoturi progresive. Cele simple nu presupun îndeplinirea unor condiții speciale, în afara înscrierii și autentificării pe site, necondiționate de jocul pe o anumită miză. Chiar dacă premiul este mai mic ca valoare, acesta poate fi accesat de oricine, proporțional cu miza jucată. În acest caz, premiile sunt ceva mai mici, de câteva zeci sau sute de mii d elei, ce poate fi câștigată prin accesarea anumitor combinații de simboluri.

Un jackpot progresiv, tentația supremă de la jocuri online

În schimb, la jackpoturile progresive, lucrurile se schimbă. În cazul acestora, premiile pot ajunge și la câteva milioane de lei, iar câștigare alor presupune un efort financiar considerabil. Aceasta prin prisma faptului că un jackpot progresiv este conceput prin cumularea unei cote din sumele pariate la un moment dat pe site, din care se constituie premiul gigant, ce poate depăși ușor suma de un milion de lei sau chiar mai bine. Singurul inconvenient în acest caz este că, spre deosebire de jackpotul simplu, la cel progresiv te poți califica doar dacă joci pe miză maximă. În acest caz, dacă nimerești mai multe runde cu ghinion, s-ar putea ca fondul tău de rulaj să se evaporeze cât ai spune „Bingo”.

Dublează-ți suma de pe linia de plată

Nu în ultimul rând, la multe jocuri online ai posibilitatea de a-ți dubla sumele câștigate în cadrul rundelor standard, astfel încât, la final, să ajungi la sume mai mult decât consistente.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *